🕊 Fijne Pinksterdagen 20% korting! Gebruik SPIRIT20

  Artikel is toegevoegd

  WE PLANTEN HOOP

  Sluit je aan bij onze belofte om een boom te planten voor elk verkocht product

   Energie is fundamenteel, regeneratief, essentieel. Het is alles wat we hebben.
  De energie die door de bossen stroomt, stroomt door jou. En die bossen voorzien ons van de kostbare zuurstof die het leven van brandstof voorziet. Toch gaat volgens ramingen van de Voedsel- en Landbouworganisatie jaarlijks zeven miljoen hectare bos verloren als gevolg van ontbossing.
  Dat is meer bos dan Denemarken en Nederland samen - het beïnvloedt onze wilde dieren, ecosystemen, het weer en zelfs ons klimaat.
  Meer nog, het verdrijft inheemse volkeren uit hun huizen door hun land en hun manier van leven te vernietigen - iets wat alleen maar verergerd wordt door de klimaatverandering, waardoor ontbossing een vicieuze cirkel wordt.

  Er zit kracht in partnerschap.
  We zijn een samenwerking aangegaan met One Tree Planted. Deze hooggewaardeerde non-profitorganisatie heeft meer dan 145 miljoen bomen geplant in tientallen landen om onschatbare grond nieuw leven in te blazen en heeft geholpen het leven van duizenden gezinnen te verbeteren.
  Zoals het oude Chinese spreekwoord zegt: "Geef een man een vis, en je voedt hem voor een dag. Leer hem vissen, en je voedt hem voor een heel leven.
  One Tree Planted leert boeren van Senegal tot Tanzania gedurende een periode van vier jaar hun land duurzaam te vernieuwen. Samen kunnen we hen helpen een beter leven op te bouwen waar ze zich bevinden, kwetsbare gemeenschappen toegang te geven tot kwaliteitsvoeding en tegelijk onze planeet te blijven beschermen en herstellen.
  Zij helpen bij het aanleggen van een bosboomtuin en bieden de nodige kennis om de planten in leven te houden en te laten gedijen. Daarom zijn de landbouwers niet afhankelijk van één gewas per jaar, maar creëren zij veeleer verschillende gewassen, waaronder hout. Uw donatie ondersteunt en versterkt hen niet alleen, maar verandert ook hun levensloop voorgoed.

  We hopen dat we door milieubewuste praktijken aan te moedigen en onze koolstofvoetafdruk te compenseren, een voorbeeld stellen voor andere bedrijven om dit voorbeeld te volgen en zo de weg te banen naar zuiver duurzame e-commerce.

  Wij doneren maandelijks, en met de hulp van liefdevolle zielen zoals u, hebben we al meer dan 200.000 bomen geplant en dat aantal groeit nog steeds. Laten we wat van jullie positieve energie teruggeven aan moeder aarde en een einde maken aan de ontbossing.

  Ga naar One Tree Planted voor meer informatie