🕊 Fijne Pinksterdagen 20% korting! Gebruik SPIRIT20

  Artikel is toegevoegd

  Verzendingsbeleid

  Naar welke landen verzenden jullie?
  Wij verzenden naar Nederland en België
  Wat zijn de verzendkosten?
  De verzendkosten zijn 4.95 EUR
  Gratis verzending bij bestellingen van meer dan 50 EUR
  Hoe kan ik mijn bestelling volgen?
  Zodra het pakket is verzonden, ontvangt u een trackingnummer met een link waarmee u de status van uw levering op elk moment kunt controleren.
  Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze helpdesk op: info@evolueer-zen.com
  Orderverwerking
  Alle bestellingen worden normaal gesproken binnen 24-48 uur verzonden. Wij streven naar een uitzonderlijk snelle verzending, maar als gevolg van lokale beperkingen veroorzaakt door COVID19, is ons personeel momenteel gehalveerd. Onze excuses als uw bestelling vertraging oploopt, we doen ons best om uw pakketten zo snel mogelijk bij u te krijgen.

  Leveringstermijnen

  Land

  Levertijd

  Nederland

  7-14 werkdagen

   België

  7-14 werkdagen
   
  COVID-19 UPDATE

  Ons team neemt extra voorzorgsmaatregelen en stelt alles in het werk om ervoor te zorgen dat uw pakketten veilig en verantwoord worden behandeld. Dit heeft geen enkele invloed op onze verzendtijden, en op dit moment heeft onze vervoerder geen vertragingen in de levering aangekondigd.

  Internationale bestellingen hebben echter aanzienlijke vertragingen opgelopen. Ons postbedrijf heeft ons laten weten dat het door vluchtbeperkingen en verminderde bezetting een week kan duren voordat internationale pakketten het land binnenkomen.

  We begrijpen dat dit frustrerend is, maar weet dat we er alles aan doen om ervoor te zorgen dat uw bestelling u op tijd bereikt.

  Bedankt voor uw begrip en loyaliteit.  Tegnorim LLC
  607 Deemer PI New Castle
  UIT 19720, VERENIGDE STATEN

  info@evolueer-zen.com