🕊 Fijne Pinksterdagen 20% korting! Gebruik SPIRIT20

  Artikel is toegevoegd

  HOE MEET JE JE POLSMAAT?

  Armbanden komen in veel verschillende maten en vormen en zijn een mooie aanwinst voor je sieradencollectie. Bij het kiezen van een armband is het belangrijk dat de maat precies goed zit. Vooral als je een armband online bestelt, is het veel gemakkelijker als je de juiste maat kent. Het is een eenvoudige procedure om je armbandmaat te bepalen en kan vanuit het comfort van je huis met huishoudelijke voorwerpen gedaan worden!

  Je hebt nodig: Flexibel meetlint of liniaal / Koord of strook papier + pen of stift.

  Optie 1: Gebruik een flexibel meetlint.

  Met je handpalm open en naar boven gericht, wikkel je het meetlint om je pols, net boven je polsbeen. Noteer de maat van je pols.

  Optie 2: Gebruik een touwtje.

  Met je handpalm open en naar boven gericht, wikkel je het touwtje of de strook papier om je pols, net boven je polsbeen. Markeer waar de uiteinden samenkomen met een pen of een stift. Leg het touwtje of strookje papier vervolgens plat neer en meet het tot waar je de markering gemaakt hebt om je polsmaat te vinden en noteer die.

  Zoek met de polsmaat die je zojuist gevonden hebt de tabel voor het armbandtype van je voorkeur op om af te lezen welke armbandmaat overeenkomt met jouw polsmaat.