🕊 Fijne Pinksterdagen 20% korting! Gebruik SPIRIT20

  Artikel is toegevoegd

  FAQ

  Verzendupdate
  Vanwege wereldwijde fabricage- en logistieke complicaties in verband met de aanhoudende coronavirus-epidemie kunnen sommige bestellingen onderhevig zijn aan vervulling en vertragingen in de verzending.
  Voor leveringen in heel Nederland, België, moeten klanten anticiperen op vertragingen van pakketten in de nabije toekomst.
  Contact opnemen is altijd de beste manier om contact op te nemen met al uw vragen.
  We blijven nieuwe bestellingen zo snel mogelijk verwerken en kijken ernaar uit om de normale activiteiten te hervatten zodra de omstandigheden het toelaten. We verontschuldigen ons voor het ongemak en stellen uw geduld en begrip op prijs tijdens deze ongekende tijd.
  Wees veilig. Blijf zen.

  We hebben de antwoorden op een aantal van onze meest gestelde vragen hieronder opgenomen. Vindt u het antwoord niet dat u nodig heeft? Aarzel niet en neem contact met ons op.

  HOE LANG DUURT DE LEVERING?

  Gratis verzending bij bestellingen van meer dan 70 EUR+ - Houd rekening met 2-4 weken (gemiddeld) voor de artikelen die in Nederland en België aankomen.

  HOE VEILIG IS MIJN PERSOONLIJKE INFORMATIE?

  Evolueer-zen houdt zich aan de hoogste industrienormen om uw persoonlijke informatie te beschermen met de beste beveiligingsoplossingen. Uw creditcardgegevens en persoonlijke gegevens worden tijdens de overdracht gecodeerd met behulp van SSL (secure socket layer technology), Een systeem waarvan veel gebruikt wordt gemaakt op het internet voor het veilig verwerken van betalingen.  

  HOE KAN IK MIJN TRACKINGNUMMER KRIJGEN?

  Tracking informatie wordt binnen 5-10 dagen vertoond. De trackinggegevens worden verstrekt zodra de bestellingen zijn verzonden. Als u bij het afrekenen toestaat dat u Facebook Messenger-berichten van ons ontvangt, krijgt u een bericht met uw trackingnummer. Zo niet, krijgt u een verzendingsbevestiging via e-mail met het trackingnummer. Als u geen bericht van ons hebt ontvangen, neem dan contact met ons ondersteuningsteam op de contactpagina of laat een bericht achter op de online chat. 

  KAN IK MIJN BESTELLING WIJZIGEN?

  We werken supersnel met het verwerken van bestellingen om ervoor te zorgen dat u ze zo snel mogelijk ontvangt. U kunt uw bestelling zo veel als u wilt wijzigen voordat u op "bestelling voltooien" klikt, maar na deze stap kunt u geen wijzigingen meer aanbrengen in uw bestelling.  

  VERWERKINGSTIJD

  De verwerkingstijd van de bestelling kan tot 3 dagen duren. De verwerking omvat het controleren, verpakken en verzenden van uw bestellingen naar het postkantoor. Na al deze procedures wordt het volgnummer aan u verstrekt.   

  VERTRAGINGEN

  In zeer zeldzame gevallen kan de levering langer duren dan de standaard verzendtijd die hierboven wordt vermeld. De meeste vertragingen worden veroorzaakt door de douane, waar we helaas geen controle over hebben. Wij hopen op uw geduld en begrip als dit zich voordoet.

  SEPARATE SHIPMENTS

  We strive to only ship complete orders. However, in particular cases, your order can be split into several packages. This is mainly caused by different supply warehouse’s locations. In this case, you will be provided with two or more tracking numbers. Don't panic if you don't receive all of your items at once…they will get to you! :)

  AFZONDERLIJKE ZENDINGEN

  We streven ernaar om alleen volledige orders te verzenden. In bepaalde gevallen kan uw bestelling echter worden opgesplitst in meerdere pakketten. Dit wordt voornamelijk veroorzaakt door de verschillende locaties van het bevoorradingsmagazijn. In dit geval krijgt u twee of meer volgnummers. Geen paniek als u niet al uw artikelen in één keer ontvangt... ze komen bij u terecht! :)

  MOET IK DOUANEKOSTEN BETALEN?

  In de meeste gevallen zijn de douanekosten niet van toepassing, maar u kunt in rekening worden gebracht voor behandelingskosten en belastingen als uw bestelling door de douane gaat. Eventuele kosten voor een pakket moeten worden betaald door de persoon die het pakket ontvangt (dit geldt ook voor retail & wholesale klanten). Helaas heeft Evolueer-zen geen controle over deze kosten en kunnen we u niet vertellen wat de kosten zouden kunnen bedragen, aangezien het douanebeleid en de invoerrechten van land tot land sterk verschillen. 

  PRODUCTONDERHOUD: https://evolueer-zen.com/pages/productonderhoud

   

  HEBT U NOG VRAGEN? AARZEL NIET EN NEEM CONTACT MET ONS OP!

  *** Omdat edelstenen natuurlijke materialen zijn, kunnen de kleuren en vormen van de stenen enigszins variëren van armband tot armband, waardoor onze prachtige handgemaakte artikelen uniek zijn (net als u ♡).