🕊 Fijne Pinksterdagen 20% korting! Gebruik SPIRIT20

  Artikel is toegevoegd

  Retourbeleid

  Wij in Evolueer Zen zullen alles blijven doen wat in ons vermogen ligt om te zorgen voor duurzaam, landelijk transport en levering van onze producten en tegelijkertijd te helpen de verspreiding van het virus te vertragen.

  Als u vragen heeft over uw bestelling, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantendienst.  RETOURNEREN


  Na ontvangst van het Product heeft de Klant het recht om binnen 30 dagen na ontvangst van het Product te verzoeken om terugzending van het Product. Helaas kunnen we, als er 30 dagen zijn verstreken, geen terugbetaling of omruiling aanbieden.


  Om in aanmerking te komen voor een retourzending moet uw artikel ongebruikt zijn en in de staat verkeren waarin u het heeft ontvangen. Het moet ook in de originele verpakking zitten.

  Verschillende soorten goederen zijn uitgesloten van retourzendingen. Bederfelijke goederen zoals voedsel, bloemen, kranten of tijdschriften kunnen niet worden geretourneerd. Wij accepteren ook geen producten die intieme of hygiënische goederen, gevaarlijke stoffen of ontvlambare vloeistoffen of gassen zijn.

  Extra wegwerpartikelen:
  Cadeaubonnen


  Om uw retourzending af te ronden, hebben we een ontvangstbewijs of een aankoopbewijs nodig.

  Neem contact met ons op voordat u de zending retourneert. Alleen als u het juiste retouradres van ons hebt ontvangen kan de retourzending worden ingevuld.

  Elk artikel dat niet in de originele staat is, is beschadigd of ontbreekt om redenen die niet te wijten zijn aan onze fout.
  Elk artikel dat meer dan 30 dagen na levering wordt geretourneerd

  TERUGBETALEN (indien van toepassing)
  Zodra uw retourzending is ontvangen en geverifieerd, sturen wij u een e-mail om u te informeren dat wij uw retourzending hebben ontvangen. Wij zullen u ook op de hoogte brengen van de goedkeuring of afwijzing van uw restitutie.
  Als u wordt goedgekeurd, wordt uw terugbetaling verwerkt en binnen een bepaalde termijn wordt uw creditcard of de oorspronkelijke betaalmethode automatisch gecrediteerd.

  Te late of ontbrekende terugbetalingen (indien van toepassing)
  Als u nog geen terugbetaling heeft ontvangen, controleer dan eerst uw bankrekening opnieuw.
  Neem dan contact op met uw creditcardmaatschappij, het kan enige tijd duren voordat uw terugbetaling officieel is geboekt.
  Neem vervolgens contact op met uw bank. Er zijn vaak enkele verwerkingstijden voordat een terugbetaling wordt geboekt.
  Als u dit alles heeft gedaan en nog geen restitutie heeft ontvangen, neem dan contact met ons op via info@evolueer-zen.com.

  Aangeboden artikelen (indien van toepassing)
  Alleen artikelen met een normale prijs kunnen worden terugbetaald, helaas kunnen artikelen die zijn verlaagd ten opzichte van de oorspronkelijke aankoopprijs niet worden terugbetaald, afgeprijsde aankopen worden niet terugbetaald.

  Uitwisseling (indien van toepassing)
  Wij vervangen alleen artikelen als deze defect of beschadigd zijn. Als u het wilt ruilen voor hetzelfde artikel, stuur ons dan een e-mail naar info@evolueer-zen.com.

  Geschenken
  Als het artikel op het moment van aankoop als cadeau is gemarkeerd en direct naar u is verzonden, ontvangt u een cadeautegoed voor de waarde van uw retourzending. Een cadeaubon wordt u per post toegestuurd bij ontvangst van de geretourneerde goederen.

  Als het artikel niet gemarkeerd was als een cadeau toen u het kocht, of als de cadeauverlener de bestelling naar zichzelf heeft gestuurd om het later aan u te bezorgen, sturen we een terugbetaling naar de cadeauverlener en zij zullen zorgen voor uw teruggave.

  U bent zelf verantwoordelijk voor het betalen van uw eigen verzendkosten voor het retourneren van uw artikel. De verzendkosten worden niet vergoed. Als u een terugbetaling ontvangt, worden de kosten van de retourzending in mindering gebracht op uw terugbetaling.