🕊 Fijne Pinksterdagen 20% korting! Gebruik SPIRIT20

  Artikel is toegevoegd

  Ons Verhaal

  Onze missie

  Toen we ons bedrijf opstartten, deden we dat met één ding voor ogen: we wilden het leven van mensen ten goede veranderen.

  Noem het onze ambitie, ons ideaal, ons doel... onze missie was en blijft de wereld beter maken.

  Hoe willen we dat doen? Door gewoonweg positieve energie, geluk en liefde te verspreiden dankzij onze unieke handgemaakte sieraden.

  We werken elke dag met een team van bekwame ontwerpers en ambachtslieden uit de hele wereld om hoogwaardige sieraden te maken met de meest hoogwaardige natuurstenen en kristallen.

  Wij geloven heilig in de natuur en in haar ongelooflijke kracht om alle levende wezens te genezen. Wij geloven in de kracht van positiviteit en haar vermogen om ieders leven te veranderen.

  Positiviteit is een superkracht

  Alles is energie. Alle materie, psychologische processen, menselijke lichamen, levende vormen zijn opgebouwd uit energie.

  Ook al kunnen we het niet waarnemen met onze vijf zintuigen, energie heeft een diepgaand effect op ons omdat het de levenskracht is die in en om ons heen bestaat. Deze energie is allemaal hetzelfde en stroomt en verandert voortdurend van vorm: we zijn voortdurend verbonden met alles wat bestaat, daarom kan hoe we handelen en denken de wereld ten goede veranderen.

  Het dragen van natuurlijke edelstenen is een herinnering aan positiviteit: positief zijn betekent je richten op de beste dingen die het leven te bieden heeft, het betekent waarderen wat het leven ons elke dag geeft, het betekent deze positieve instelling overbrengen op anderen. Door positieve energie te creëren kun je je eigen leven verbeteren en ook dat van anderen.

  Kun je je voorstellen welke enorme impact positieve energie kan hebben? Samen kunnen we de wereld veranderen.


  Laten we hem opnieuw uitvinden!

  Sinds duizenden jaren geleden werden kristallen gebruikt om vele aandoeningen te genezen en het algemene welzijn van mensen te verbeteren. Ze werden gedragen, op altaren gelegd, gebruikt in ceremonies, in kleine zakjes gedragen, enzovoort.

  Ontelbare keren is de heilzame energie van edelstenen bewezen, en daarom hebben we een gemakkelijke en leuke manier gecreëerd om ze altijd bij ons te dragen. Of het nu een armband, een ketting of een paar oorbellen is, met onze prachtige creaties kan iedereen dicht bij zijn/haar favoriete kristal blijven en genieten van de eigenschappen ervan.

  Elegant, jong, klassiek of etnisch, wat je stijl ook is, wij hebben de perfecte handgemaakte selectie om je look te verfraaien!

   

  Handgemaakt is hartgemaakt

  Kwaliteit is het eerste en belangrijkste kenmerk van onze sieraden.

  Elk sieraad dat we aanbieden is voorzien van handmatig geselecteerde stenen en is met de hand gemaakt door plaatselijke ambachtslieden en vaklui, waarbij moderniteit en traditie worden gecombineerd.

  Onze handgemaakte sieraden zijn gemaakt van materialen die de tijd kunnen doorstaan, zodat je er vele jaren plezier van zult hebben.

  Het kopen van handgemaakte sieraden betekent dat je een gemeenschap van hoogopgeleide ambachtslieden steunt die iets absoluut unieks voor jou hebben gemaakt.

  Al onze werknemers werken onder veilige omstandigheden en in geen enkel stadium van de productie worden minderjarige werknemers ingezet. Onze stenen zijn uitsluitend afkomstig van gereguleerde toeleveringsketens en ethische bevoorrading.


  Duurzaamheid is een ingesteldheid

  Hoe kunnen we zoveel van de natuur krijgen en niet teruggeven?

  Duurzaamheid speelt een grote rol in ons bedrijf, en we proberen altijd nieuwe manieren te vinden om milieuvriendelijke projecten te steunen.

  We hebben bewust gekozen voor eenvoudige verpakkingen om onze producten te leveren en we gebruiken geen omvangrijke verpakkingen. We ondersteunen een zero-waste beleid, en proberen de negatieve impact op onze planeet te beperken.

  Wij werken met trots samen met "One Tree Planted", een non-profit organisatie die meer dan 145 miljoen bomen heeft geplant in vele landen over de hele wereld, met als doel gebieden van onschatbare waarde nieuw leven in te blazen en het leven van duizenden gezinnen te verbeteren.

  Voor elke aankoop doneren we aan de organisatie die een boom plant in een van de bedreigde gebieden over de hele wereld: zovelen hebben al een verschil gemaakt, en dit aantal groeit voortdurend, dankzij onze trouwe klanten, dankzij jou.