🕊 Fijne Pinksterdagen 20% korting! Gebruik SPIRIT20

  Artikel is toegevoegd

  HOE VINDT U HET JUISTE KRISTAL VOOR U?

  HOE VINDT U HET JUISTE KRISTAL VOOR U?

  Er zijn zoveel kristallen op deze aarde, dat men gemakkelijk overweldigd kan raken bij het zoeken naar de perfecte match. Relax, het vinden van een geschikte kristal is eigenlijk gemakkelijker dan je denkt. Ik zou je eerst vragen waarom je op zoek bent naar een nieuw kristal? Is het om aan een specifieke behoefte te voldoen, of gewoon voor wat nieuwe eye candy voor op je planken? Deze eenvoudige vraag zal u helpen om uw zoektocht te beperken. Ze zal u ook helpen bij het kiezen van een methode om een nieuw kristal te kiezen.

   

  Onderzoek

  Als je op zoek bent naar een kristal om een specifiek deel van je leven te helpen genezen, kun je het beste op onderzoek uitgaan. Als je bijvoorbeeld je zelfvertrouwen een boost wilt geven, kun je op het web gaan zoeken of in een paar boeken duiken om een paar geschikte kristallen te vinden. Bekijk onze uitgebreide lijst met Kristaloverzichten voor eenvoudige, nauwkeurige informatie. Je kunt ook op zoek gaan naar een expert op kristalgebied en hem/haar vragen om zijn/haar kennis te delen. Zoals altijd wil je er zeker van zijn dat je naar geloofwaardige bronnen kijkt wanneer je je onderzoek doet. Na het bekijken van een paar verschillende bronnen zul je een beter inzicht hebben in welke kristallen je het meeste voordeel zullen opleveren. Nu hoef je alleen nog maar op zoek te gaan naar het specifieke kristal dat je in gedachten hebt.


  Kleur vibratie

  Een kristal kiezen op basis van zijn kleur vibratie is een leuke en eenvoudige methode om te volgen. Laten we zeggen dat je op zoek bent naar een steen om je hartchakra te helpen stimuleren en openen. De kleurentrilling die geassocieerd wordt met het hartchakra is groen en roze. Daarom zou je je zoektocht kunnen beperken tot alleen groene en roze stenen. Misschien ben je op zoek naar een kristal om je energie en vitaliteit te stimuleren. Dan kun je jezelf afvragen: "Welke kleuren staan voor mij voor energie en vitaliteit?" Het is het beste om niet te veel na te denken over de vraag en de eerste kleur te gebruiken die in je opkomt. Als de eerste kleur die in je opkwam een vurig oranje was, dan zou je een kristal kunnen kiezen dat die specifieke tint heeft.

  Intuïtie

  Velen kiezen ervoor om hun intuïtie als leidraad te gebruiken bij het kiezen van een kristal om te kopen. Om deze eenvoudige methode te gebruiken, hoef je alleen maar je buikgevoel te volgen! Begin met een paar keer diep adem te halen voor je aan je zoektocht begint. Dan zullen je gidsen, of het universum dat je kan leiden naar het kristal dat je het meest nodig hebt in je leven. Vervolgens kun je gaan kijken naar wat een verkoper te bieden heeft. Blader langzaam door de selectie en wanneer je voelt dat er één is die "jou roept", neem dan een extra moment om te zien of je een connectie voelt met dat kristal. Als je het gevoel hebt dat dit kristal de juiste keuze is voor jou, gefeliciteerd! Zo niet, dan ben je vrij om verder te zoeken tot je het juiste kristal vindt. Deze methode helpt ook om een onmiddellijke band met je nieuwe stuk te creëren.  U mag er zeker van zijn dat er geen "verkeerde" manier is om een nieuw kristal te vinden. Wees ook niet bang om het "verkeerde kristal" uit te kiezen. Als je een kristal hebt uitgekozen waarvan je vindt dat het niet bij je past, kan het zijn dat je dit kristal later op je reis nodig hebt en dat het te vroeg bij je is gekomen. Of misschien heeft een goede vriend of familielid dit kristal nodig in zijn of haar leven en was jij degene die het voor hem of haar vond. Het belangrijkste om te onthouden is dat kristal kopen een leuk avontuur moet zijn! Haal dus diep adem en doe je best om niet te stressen of je overweldigd te voelen.