🕊 Fijne Pinksterdagen 20% korting! Gebruik SPIRIT20

  Artikel is toegevoegd

  HOE KRISTALLEN IN HET DAGELIJKS LEVEN TE GEBRUIKEN

  HOE KRISTALLEN IN HET DAGELIJKS LEVEN TE GEBRUIKEN

  Kristallen kunnen op vele manieren worden gebruikt, maar over het algemeen zorgen ze voor spirituele en emotionele genezing, meer energie en positiviteit, en verlichten ze de spanningen van het dagelijks leven. Bovendien zijn ze een trendy modestatement en kunnen ze uw stijl versterken. Lees verder voor 5 manieren om kristallen in uw dagelijks leven te gebruiken.


  Draag ze in sieraden

  Een van de meest effectieve manieren om gebruik te maken van de krachtige eigenschappen van kristallen, is ze simpelweg in een sieraad te dragen. Ze zijn te vinden in armbanden, kettingen, oorbellen en alles daartussenin. Niet alleen zien ze er prachtig uit, maar ze blijven de hele dag in je aanwezigheid. Dit is zeer gunstig voor je, omdat het kristal in je aura kan werken zolang je het draagt. Als je het nooit afdoet, is het effect constant. Dit werkt bijzonder goed als je vaak in een giftige omgeving bent, zoals een negatieve werkplek, of als je last hebt van angsten. Een kalmerende Hematiet steen, bijvoorbeeld, is een krachtige beschermer. Het dragen van Hematiet sieraden voorkomt dat negatieve energie je aura binnendringt, zodat je verder kunt gaan met je dag zonder neergehaald te worden door de lage energie van andere mensen. Het stimuleert de concentratie, wat betekent dat je het naar je werk kunt dragen en een sterke mate van concentratie kunt behouden. Ben je meer een piekeraar, dan is Howliet misschien een betere steen voor jou. Hij vermindert stress en kalmeert de geest, waardoor je je gemakkelijker kunt ontspannen. Het mooie van sieraden is dat je je niet hoeft te beperken tot slechts één kristal. Er zijn honderden verschillende combinaties die je kunt maken en ze helpen allemaal bij unieke problemen.


  Bewaar er een onder je kussen

  Het juiste kristal onder je kussen leggen kan wonderen verrichten om je te helpen een rustgevende nacht te hebben. Ze kunnen helpen bij slapeloosheid of nachtmerries en je kunt zelfs een dromenvanger met kristallen inbedden om de effecten te versterken! Paarse amethisten zijn schitterende stenen voor het bevorderen van aangename dromen. Leg er een onder het matras of kussen voor een rustige nachtrust. U kunt ook een Amethist tegen het midden van uw voorhoofd houden en er zachtjes tegen de klok in over wrijven voor u naar bed gaat. Dit kan het derde oog chakra stimuleren waardoor de kans op een rustige en diepe nachtrust toeneemt. Heldere kwarts staat erom bekend dat het de negatieve gedachten van de dag opruimt, waardoor het een goede steen is om bij je bed te hebben. Het is ook een goede steen om nachtmerries te absorberen. Het gebruik van kristallen om slaapproblemen te verhelpen geeft u de hele dag meer energie en zorgt ervoor dat u verkwikt en vol energie wakker wordt.


  In de buurt van technologie plaatsen

  We weten allemaal dat technologische apparaten zoals telefoons en laptops straling afgeven. Dit kan ongezond worden als het lichaam er regelmatig te veel van ontvangt. Kristallen rond je laptop of computer absorberen deze straling en zorgen ervoor dat je je energiek blijft voelen, zelfs als je naar schermen staart. Orgoniet is een geweldig kristal om te overwegen, omdat het je lichaam beschermt tegen de schadelijke effecten van elektromagnetische velden (EMV's). Dit betekent dat je je beter kunt concentreren en minder stress ervaart terwijl je aan je computer werkt, tv kijkt of op je telefoon surft. Van shungiet is ook bekend dat het de negatieve effecten van EMV's neutraliseert en kan helpen om gespannen zicht te herstellen in zijn natuurlijke staat. Het verstoort het signaal niet, dus u kunt een Shungite steen bij uw televisie laten liggen zonder dat dit nadelige gevolgen heeft. Plaats deze kristallen overal waar u elektronische apparaten bewaart voor het beste resultaat.

   

  Vasthouden tijdens meditatie

  Kristallen kalmeren de geest, ontspannen het lichaam en kalmeren de ziel. Ze worden al millennia lang gebruikt om een dieper niveau van bewustzijn te bereiken. Het juiste kristal kan je in een diepere staat van bezinning brengen, waardoor de voordelen van meditatie gemakkelijker kunnen vloeien. Een schitterend kristal om vast te houden tijdens meditatie is kwarts. Dit is een van de sterkste energieversterkende stenen op aarde. Hij creëert een serene en vredige omgeving die je stemming verheft en negatieve gedachten verdrijft. Houd hem in je handen, sluit je ogen en maak je geest leeg. Laat uw lichaam bezinken en wees getuige van de immense kracht van kristallen! Als u uw eigen spabehandeling wilt creëren, neem dan kristallen mee het bad in. Laat ze weken. Fluoriet is bijzonder nuttig omdat het je bevrijdt van spanning en stress. In het water wordt je lichaam een spons voor de positieve energie van het kristal, waardoor je meer van de voordelen kunt absorberen. Je kunt ook een rustgevende steen, zoals Celestiet, op je yogamat leggen om je bij de oefening te helpen. Het maakt contact met de chakra's, zuivert je aura en verwijdert eventuele blokkades. Het creëert een gevoel van veiligheid en sereniteit dat je in staat stelt om onderdrukte emoties los te laten.
  Versier uw huis

  Wat is een betere manier om met uw mooie kristallen te pronken dan ze in uw huis neer te zetten? Kristallen kunnen een prachtig pronkstuk in uw woonruimte vormen en een dramatisch en positief effect op uw welzijn hebben. Bovendien zien ze er geweldig uit en kunnen ze een huiselijke sfeer versterken of het oude decor een oppepper geven. Hematiet, geplaatst bij de ingang, lost alle kwaadaardige energie op die je huis binnenkomt. Het is een beschermende steen en kan worden gebruikt om negativiteit af te weren, zodat je huis veilig en vol warmte is. Als je een geschreven lijst met doelen hebt (wat we aanraden om in de tegenwoordige tijd te doen), plaats dan een kristal, zoals Tijgeroog, boven op het papier. Dit zal het manifestatieproces versnellen. Het werkt als een batterij, slaat de intenties op en laadt ze op. Je kunt de lijst op de schoorsteenmantel plaatsen of op een prominente plek in je huis. Dit zal je in staat stellen om je ambities regelmatig te herbevestigen en ook het kristal in staat stellen om de kamer te reinigen en de energie binnenin te zuiveren.